Omgeving vakantiehuis Reeuwijk

In de directe omgeving van het vakantiehuis Reeuwijk valt veel te zien en te beleven. Allereerst kunnen liefhebbers van water(sport) hun hart ophalen. Het vakantiehuis beschikt over een eigen aanleg-, zwem- en vissteiger. Met de kano of de roeiboot, eventueel voorzien van de fluistermotor, kunt u op het water prachtige tochten maken. Daarnaast kunt u zwemmen en vissen, en dat allemaal vanaf uw eigen steiger!
 
De prachtige omgeving nodigt uit om heerlijke wandeltochten of fietstochten te maken. In het vakantiehuis liggen diverse mooie routes voor u klaar. U kunt mooie tochten maken langs de Reeuwijkse Plassen of door de omgeving met pittoreske dorpen, historische binnensteden, monumentale boerderijen, plassen en meren. Ontdek al wandelend of fietsend de schoonheid van het Groene Hart. Vakantiehuis Reeuwijk is een ideaal vertrekpunt!
 
Reeuwijk zelf is een leuk plaatsje om even rond te neuzen. Ditzelfde geldt voor Bodegraven. Cultuurliefhebbers komen vooral aan hun trekken in Gouda met haar rijke historie, waaronder de bekende Kaasmarkt, het stadhuis en de Sint-Janskerk. Geniet van de oude gevels, de mooie grachten en de monumentale panden.
Vakantiehuis Reeuwijkse Plassen vakantie Reeuwijk 01
Omgeving

Foto's Reeuwijkse Plassen

Bekijk foto's van de schitterende Reeuwijkse Plassen!

Omgeving vakantiehuis Reeuwijkse Plassen 01
Omgeving

Foto's omgeving

Bekijk foto's van de omgeving van het vakantiehuis.

1836